https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png

 

De ervaring van Daisy Donkers

Met mijn bedrijf ging het goed, maar privé had ik het vorig jaar even zwaar. Ik merkte aan mezelf dat ik vast liep en keuzes moest gaan maken. Maar zoals we allemaal weten, klinkt dit makkelijker, dan het in werkelijkheid is.

Marjon is een geweldige vrouw. Zij heeft mij geholpen om mijn vrouwelijke kracht terug te vinden. Ik heb een lang weekend van haar en haar plekje mogen genieten.

Het was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het verhaal, de bijpassende behandelingen, de ruimte en het vertrouwen dat Marjon je geeft zijn onbeschrijfelijk mooi.

Als vrouw vind ik dat je hier een keer geweest moet zijn. Het is tijd dat wij vrouwen in onze kracht komen te staan. Niet zo feministisch, maar gewoon zoals we zijn.

Bedankt Marjon voor de geweldige ervaring en voor je hulp, enthousiasme en liefde.

Daisy Donkers

https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png

 

De ervaring van Ewout

Ik wilde graag vrij zijn van mijn eigen beperkende  gedachte en dat ik mag zijn wie ik ben. Ik heb daar samen met jou grote stappen in gemaakt en nog steeds. Ik heb echt het gevoel dat ik hier een weg ben ingeslagen die geen terugweg meer heeft.

 

 

https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png

 

De ervaring van Angelique

Ik kwam voor rust en herbezinning op ‘hoe nu verder’. Ik kreeg veel meer dan dat. Mijn batterij laadde op onder de ruisende bomen terwijl mijn geest zich voedde met nieuwe inspiratie en levenskracht, aangereikt door de krachtige, begripvolle, en vooral heel lieve vrouw die Marjon is. Ik kon volledig mijn gang gaan in het huis en diens keuken terwijl er ook altijd een luisterend oor was. De energetische stoel met begeleiding door Marjon hebben inzichten gegeven en een onvergetelijke indruk achtergelaten. Ieder van ons vrouwen heeft een missie…..ontdek de jouwe op deze prachtige plek!

favicon https://marjonbovens.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png

De ervaring van Miranda Bouwhuis

” Mijn batterij laadde op onder de ruisende bomen terwijl mijn geest zich voedde met nieuwe inspiratie en levenskracht, aangereikt door de krachtige, begripvolle, en vooral heel lieve vrouw die Marjon is.”

Lees hier mijn volledige ervaring.

© Christ Clijsen / www.christclijsen.nl

De ervaring van Lonneke Zintel

“Ik ben een aantal keer in retraite geweest bij Marjon/ Huis van haar Bron. Het is onbeschrijfelijk wat deze plek voor mij betekent.”

Lees hier mijn volledige ervaring.

Schrijfretraite Connecting Daughters

De ervaring van Yolande Driessen

“Totaal uit balans kwam ik naar Marjon, naar Huis van haar Bron. Mijn emoties gierden in mijn lijf en daverden uit mij. Marjon, een hele lieve en warme vrouw heeft mij geholpen om mijn ijkpunten naar boven te laten borrelen.

Lees hier mijn volledige ervaring.

Maxime van Mensel - schrijfretraite

De ervaring van Maxime van Mensel

“Een super fijne plek met prachtige tuin. Ik ben bijna het huis niet uit geweest, maar had hier even geen behoefte aan en voelde me veilig in dit huis. Mijn kamer was top. Ook de mogelijkheid tot thee maken was top!”

Lees hier mijn volledige ervaring.

De Ervaring van Monique

Sinds oktober 2015 mediteer ik in een groepje bij Marjon.
Wat me zo bijzonder aanspreekt is de warme stem en aandacht van Marjon.
Iedere week is zij voorbereid om ons een cadeau te geven en dat ontvang ik graag.
Voor mij voelt het alsof ik iedere woensdag werkelijk een speciaal cadeau ontvang waarmee ik de hele week erna mag spelen.
De meditatie brengt me veel energie, vitaliteit en inspiratie die ik de hele week met me meedraag. Als jong meisje reed ik fanatiek paard. Helaas maar 1x per week.
De hele week leefde ik naar die paardrijles toe, de week had een splitsing: vóór woensdagmiddag half twee en ná woensdagmiddag half drie.
Het is een ongeveer zelfde soort spanning en ontspanning, die ik nu ook ervaar.
Ik kijk uit naar de woensdagavond en na de meditatie kijk ik uit naar de volgende keer.
Ik voel de verbondenheid met mezelf en geniet van de nieuwe inzichten en gevoelens die ik al heb mogen ervaren.
Ik kijk iedere week uit naar de meditatie, de ontmoeting met Marjon en de deelnemers aan de meditatie.
Ik laad me er op en kan er weer een week mee vooruit.
Wat ik ook heel prettig vind is het huis, de thee, de humor, de gesprekken, Saartje de lieve oude teckel en de mooie tuin.

-Monique Dimmendaal volgt meditatielessen op de woensdagavond.