Weer in balans met je vrouwelijke en mannelijke energie.

Al eeuwenlang is de vrouwelijke energie onderdrukt, gemarginaliseerd en vaak letterlijk begraven. Hierdoor kunnen we nog maar beperkt contact maken met deze serene, dragende, voedende en alles doordringende liefdevolle energie. Dit met vele gevolgen voor zowel mannen als vrouwen.

Balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie zorgt er namelijk voor dat we in contact kunnen komen met onze ziel en onze zielsbestemming.

Als we in contact zijn met onze ziel voelen we ons vrij, gelukkig en krachtig.

Hiervoor is het opschonen van onze gedachten, dat wat bij ons ingeprent is en datgene wat we vervolgens zelf als waarheid hebben aangenomen voorgoed verwijderd wordt. Dit in een samenzijn met gelijkgestemden die elkaar bekrachtigen, steunen en graag het leven willen vieren.  Graag bied ik jullie het volgende aan:

Gedurende een workshop van een tweetal dagen ga ik samen met jullie deze reis aan. Wat gaan we doen?

De workshop bestaat uit een drietal onderdelen:

• Delen van kennis:

Graag deel ik kennis over de mannelijke en vrouwelijke energie in ons Kennis over de onderdrukking van de vrouwelijke energie, hoe dit is kunnen ontstaan en welke gevolgen dit heeft gehad zowel cultureel als persoonlijk. Je krijgt zicht op het wezen dat je daadwerkelijk bent. Je krijgt kennis over je ziel en hoe deze een brug kan bouwen en een gids is tussen je persoonlijkheid en je unieke wezen. Je krijgt inzicht in hoe het onderdrukken van je ziel kan leiden tot ziektes in je lichaam en hoe het zelf genezend vermogen van je lichaam functioneert.

• Ervaring:

Door middel van oude verhalen en geleide mystieke meditaties neem ik je mee naar vervlogen tijden, tijden waarin het contact met haar zo vanzelf sprekend was. Je leert haar en hierdoor jezelf op een nieuwe manier ervaren.

• Werken met de energetische stoelen:

De zielsconflicten die je ziel heeft ervaren door de onderdrukking gaan we direct en moeiteloos oplossen op de Urim code en een ( ook door Monique Timmers ontwikkeld) speciaal geladen hart vormige jade steen brengt je weer in contact met de vrouwelijke energie in je en om je heen.

Je komt weer thuis. Thuis in jou!

De combinatie van bovenstaande aandachtspunten en niet te vergeten humor, plezier en het samenzijn met een groep gelijkgestemden gaan ervoor zorgen  gaan ervoor zorgen dat je vrij zult zijn, je nieuwe keuzes kunt gaan maken en in al je volheid het leven kunt gaan vieren.

Waar/wanneer/kosten

Adres: Veerweg 24 D, Steyl ( achter het Missiemuseum).

Neem gerust contact op om te informeren naar de eerst volgende data.

De kosten voor deze twee dagen bedraagt 199,90 euro inclusief, de koffie en/of thee. Exclusief de lunch. Voor deze dien jezelf zorg te dragen. Mocht je van ver komen is er de mogelijkheid om te overnachten in één van de kloosters in het prachtige Steyl.

Een reis door de schatkamers van je geest.

Je bent spiritueel in ontwikkeling en bewust en voelt dat je dolgraag een volgende stap wilt maken. Misschien vind je het spannend, maar er is iets dat je roept en aangeeft dit te willen gaan onderzoeken er is een verlangen.

foto marjon 2

Gedurende twee zaterdagen  maken we een reis en een verbinding naar je ware zijn, naar wie jij in je wezen bent.

Achtergrond

Je bent meer dan je denken, je gevoelens en je lichaam. Alleen al door wat je drinkt  ben je verbonden met alles om je heen. Het water dat je drinkt komt uit de rivieren en het water van de aarde. Het water stroomt langs de mineralen en edelstenen van de aarde. Je lichaam bestaat uit 70 % uit water. De zuurstof die je inademt en hierdoor het zuurstof rijk bloed dat door je gehele lichaam stroomt, zou er niet kunnen zijn zonder de bomen, de bladeren en de zon. We zijn dus zo verbonden met alles om ons heen, maar we er vaak niet zo bewust van. We zijn dus een wezen dat verbonden is met de vele dimensies om ons heen. 

In deze twee dagen ga je een nieuw begrip van de  dimensies, de schatkamers van je geest en de aard van de werkelijkheid ervaren. Je kunt en zult de kennis van  9 dimensies ontvangen en ervaren en groeien in bewustzijn en de trillingsfrequentie van je  lichaam zal verhogen.

We hebben nu namelijk collectief de gelegenheid een andere vorm van zijn te gaan ervaren en alles te doorgronden. Ons spiritueel groeiproces nodigt ons uit om de negen dimensies te onderzoeken.  We staan aan de vooravond van een groter bewustzijn.  

 Hoe gaan we het doen?

Tekst:

Voorafgaand aan deze dagen ontvang je op maandag 4 april een stukje tekst om je te kunnen voorbereiden. We starten iedere keer met ons te verdiepen in de tekst.

Opschonen van de chakra’s en het maken van een nieuwe verbinding:

De verschillende dimensies resoneren met bijbehorende chakra’s . Deze chakra’s gaan we samen met behulp van de energetische ( door Monique Timmers ontwikkelde) stoel opschonen. Om vervolgens een nieuwe verbinding te maken.

Ervaring:

Door middel van een geleide meditatie ervaar je vervolgens de schoonheid en de betekenis van de verschillende dimensies.

Bekrachtiging:

We eindigen onze bijeenkomst met een bekrachtiging. Terwijl een ieder op de Urim code stoel zit lees ik een stukje tekst voor , waardoor er samen door de werking van de stoel, de tekst en ons samenzijn een  bekrachtiging en verbinding met de desbetreffende dimensies zal plaatsvinden.

Na afloop is er ruimte en tijd voor verdieping en het eventueel delen van de ervaringen.

Waar/wanneer/kosten

Adres: Sint Michaëlstraat 4, Steyl ( achter het Missiemuseum).

Op zaterdag 9 april en zondag 10 april  2022 van 11.00 -16.30. ( ontvangst vanaf 10.30)

De kosten voor deze twee dagen bedragen 199,90 euro inclusief, de koffie en/of thee. Exclusief de lunch. Voor deze dien jezelf zorg te dragen. Mocht je van ver komen is er de mogelijkheid om te overnachten in één van de kloosters in het prachtige Stey