Je voelt je geroepen, door iets, niet door iemand. Door een zachte maar aandringende kracht, een kracht die aanzet tot verandering. Je vind het spannend, je voelt ook weerstand, maar je weet, dat je niet meer anders kan.

Je bent een krachtige vrouw of man, maar je oude patronen werken niet meer.

Voorheen bereikte je op je wilskracht je doelen, het lijkt alsof het nu anders moet, je wil veranderen, je voelt dat het nodig is, maar weet niet waarheen of hoe. Je bent een krachtige, gevoelige, intuïtieve en ook wijze man of vrouw, maar nu voelt het alsof je je richting kwijt bent. Je hoort en ziet van alles voorbij komen over moeiteloos manifesteren, je voelt dat dit bij je past. Moeiteloosheid, vreugde en vol leven. Je wil dolgraag je volle potentie leven, je wil een vitaal en succesvol leven. Je verlangt en misschien tegelijkertijd heb je, of had je een weerstand naar het samenzijn met andere wijze mannen en vrouwen. Je voelt dat er iets nieuws op doorbreken bij je staat. Iets wat je op diep niveau herkent, nog niet geleefd hebt, waar je naar verlangt en tegelijkertijd misschien ook angstig voor bent.

Je bent in een transformatieproces belandt, een proces waar nu vele wijze en krachtige vrouwen en mannen in terecht zijn gekomen. Een proces dat overgave van je vraagt, leiding en begeleiding, moed en doorzettingsvermogen en leven vanuit een andere laag dan je ratio. Je bent op weg naar het samenvallen met een wijsheid die eeuwenlang onderdrukt is. Onderdrukt door de patriarchale samenleving. Het sacrale heilige is gemarginaliseerd geworden door religies, door de patriarchale samenleving en ook wijzelf  zijn onze innerlijke diepe wijsheid vergeten. Tot dit moment of totdat onze oude patronen niet meer werken en we ons geroepen voelen, door iets dat sterker is dan onszelf. Dit roept, dit verleid ons en vraagt om te volgen….de wijsheid …..deze  vraagt om overgave aan de verloren gegane wijsheid in jezelf. Maar hoe doe je dit, vraag je je af

Het volgen en overgeven aan deze wijsheid gaat je waarschijnlijk een andere levensroute doen volgen.

En op dit pad, voel je dat je de wijsheid, geborgenheid, veiligheid en steun van soulpartners nodig zult hebben.  vrouwen zullen zijn. Die bedding van wijze vrouwen en mannen, een plek waar je kunt helen en je eigen wijsheid kunt herontdekken en omarmen, dat is wat je op een diepe laag gemist hebt.

Voel je bovenstaande woorden en zinnen ,natrillen in je lijf,  voel je opwinding en verlangen een duidelijke roep of ja en misschien ook een klein angstig stemmetje dat bang is.

Dan is dit jaarprogramma , ontwikkeld voor jou. Gedurende een jaar ga je samen met een klein groep (  maximaal 12) op weg naar je innerlijke wijsheid. Je gaat een diepe transformatie doormaken en vindt en omarmt gedurende het komende jaar, je eigen diepe innerlijke wijsheid.  Je wordt gesteund en aangemoedigd door je soulpartners op deze weg , zij vormen de bedding waardoor je deze weg kan gaan.

 

Jouw weg

In vroegere tijden werd je als wijze man of vrouw ingewijd in de mysteriën, samen met andere neofieten werd je stap voor stap begeleid in de wereld van de wijsheid. In onze cultuur zijn zowel de rites als de opleiding en het samenkomen geheel verdwenen. Als wijze intuïtieve man of vrouw kan je je verloren voelen in een wereld waar je nauwelijks aansluiting voelt. Voor jouw is dit jaarprogramma ontwikkeld. Het 9 maanden programma is als een soort routebeschrijving op jouw pad, die zich stap voor stap aan jouw zal ontvouwen.  Het zorgt voor een richting , zodat je niet kunt verdwalen. Voor een bedding waar je je veilig kunt ontwikkelen en een bekrachtiging waardoor je je verborgen krachten en talenten kunt gaan omarmen. In het jaar programma krijg je vele dingen aangereikt. Oude rituelen worden gecombineerd met nieuwe tijdse inzichten.

De zeven stappen

Je hebt voor een leven gekozen, als een weg van geestelijke groei en naarmate je meer ontwikkelde , groeide of groeit er een zekere gevoeligheid voor wat de geestelijke wereld ons wil toevertrouwen

Zoals je waarschijnlijk al ondervonden hebt, als je voor het leven kiest als een weg van geestelijke groei dan heb je ervaren dat je je geleidelijk ontwikkeld. Wie voor het leven kiest als een weg van geestelijke groei, zal een geleidelijke ontwikkeling ervaren die haar of hem allereerst leert kijken tot voorbij de buitenkant. Al doende groeit er een zekere gevoeligheid voor wat de geestelijke wereld ons wil toevertrouwen. Daardoor beginnen we ons onze roeping en onze opdracht in het leven bewust te worden.

Op de weg van geestelijke groei komen we echter ook onszelf tegen en worden we ons bewust van onze schaduwkanten. Maar wie de moed heeft door de schaduw heen te gaan, ontdekt wie we eigenlijk zijn: mensen die het hoger zelf in zich dragen.

Hoe meer we ons aan dit proces durven en willen toevertrouwen, hoe doorzichtiger de sluier wordt: we worden geestelijk ziende, horende en wetende: een ingewijde in de geheimen van deze tijd.

De zeven grote thema’s van het leven zijn:

1   Leren kijken voorbij de buitenkant.

2   Gevoelig worden voor de leiding die wij vanuit de geestelijke wereld ontvangen

3   Beseffen dat je geroepen wordt of bent

4   De vele levenslessen

5   De weg van het ego naar het hoger zelf

6  De ontmoeting met de kleine wachter op de drempel

7  De ontmoeting met de grote wachter op de drempel

 

Het wordt een louterend jaar

Je komt bij jouw authentieke wijsheid uit. Je gaat weer stralen! Het wordt een jaar waarin je je persoonlijke missie gaat ontdekken, dat wat je vreugde geeft en voldoening. Het wordt een jaar van bevrijding: Je overlevingsmechanismes, je strategieën en je blokkades die je saboteren ga je aan het licht brengen en tot op celniveau verwijderen. Je leert nieuwe positieve mind sets te ontwikkelen en gaat diepe vriendschappen aan die je leven zullen gaan veranderen.

Je gaat je gedragen, gesteund, geïnspireerd en gemotiveerd voelen door de steun van andere wijze vrouwen en mannen om je heen.

Geen jarenlange therapie met oneindige analyses, gesprekken en gedoe. Maar een mooie reis van een jaar , die je alle heling zal geven die je nodig hebt om je te laten stralen. Je zult je missie vinden.  Je wordt geholpen en gesteund om de kracht in jezelf te vinden, deze weer te voelen en er in te gaan staan. Zodat je concrete stappen kunt maken om je missie op aarde neer te zetten.

Het is de tijd voor ons om in onze liefdevolle wijsheid en kracht te gaan staan. Het is tijd dat jij en hierdoor de wereld om jou heen gaat veranderen.

Door de beïnvloeding van onze cultuur ben je waarschijnlijk in een bepaalde richting ontwikkeld. Misschien heb je je afgesneden van belangrijke stukken van jezelf. Of werden deze talenten en eigenschappen van jou niet voldoende geraakt om tot volledige ontwikkeling te komen. In een jaar tijd ga je je talenten opnieuw onderzoeken en/of ontwikkelen. Je gaat op zoek naar je kern, naar je wezen. Wat wil er leven, wat wil er geleefd worden? Wat wil er tot volle bloei komen en op welke manier? Stel je voor dat jij en met jou vele anderen hun volle potentieel zullen gaan leven en hierin verbonden zullen zijn, wat zou er dan kunnen gebeuren?

Deze investering in aandacht, tijd en energie in jezelf in dit ene jaar, zal je ondersteunen voor rest van je leven.

Kortom je gaat je eigen plek innemen en voelt je helemaal vrij. Je komt bij je eigen wijsheid, waarheid en zieleninformatie uit . Je gaat je vrij voelen en dit blijft voor altijd!

Een bijzonder jaar, het jaar dat je leven veranderde.

Je gaat individueel werken en in groepjes met verschillende technieken, energetisch werk, opstellingen, helende meditaties, energieoefeningen, lichaamswerk, bewustwordingsoefeningen, , rituelen, non dualisme, inspirerende literatuur, zelfonderzoek, doorzien van je angsten, blokkades opheffen,  groei en ontwikkeling. Spiritueel, praktisch, doelgericht en met beide benen op de grond.

De technieken en oefeningen worden met elkaar gedaan en je gaat er ook thuis mee aan de slag, zodat je alles wat je leert zelf ervaart en kunt delen met jouw omgeving als je daar behoefte aan hebt. Deze krachtige en inzichtelijke manier van werken tijdens dit jaarprogramma geeft jou als intuïtieve wijze man en vrouw diepgaande inzichten en meer verdieping in je proces, doordat je in contact komt met je hart bewustzijn. Bovendien wordt alle deze wijsheid meteen stevig in jou verankerd.

Aan de hand van zeven dagen ga je stap voor stap op weg naar je wijsheid

We werken elke dag, dat we samen met de groep werken, rond een bepaald thema. We nemen zeker ook ruimte voor dat wat zich aandient. Op deze intensieve dagen krijg je vele dingen aangereikt. Je gaat zelf voelen en zult hier ook advies van mij in krijgen of er dingen zich aandienen die meer aandacht van je zullen gaan vragen. In de maanden tussen de groepsdagen in ga je hier zelf ( met richtlijnen mee aan de slag)

Daarnaast kun je gebruik maken van een online community van de mannen en vrouwen die bij jou in de groep zitten en ieder heeft ( als je dit fijn vindt) een of meerdere buddy ‘s waardoor je gesterkt wordt in je processen die je samen doorloopt. Als spiegel maar ook als ondersteuner. Het is een intensief programma waardoor je al snel effect voelt van het proces waar je in stapt.

Inhoud van het jaarprogramma

Intake

Onze reis met een persoonlijke intake. In deze persoonlijke intake gaan we op zoek naar je behoeftes en verlangens en dat wat er eventueel tussenstaat. We onderzoeken samen of dit jaarprogramma iets voor jou is. Dit programma heeft een hoger werk- en denkniveau. Het is een vereiste dat je al het een en ander aan bewustzijnswerk gedaan hebt. We werken intensief op een diepere laag, dat vereist een bepaald bewustzijnsniveau.

 

 

 

Kennismakingsdag

Bij een ja vanuit ons beide, volgt er een kennismaking dag voor alle deelnemers. Op deze dag kun je kennismaken met de deelneemsters en met mij , nu als begeleidster van de groep.

Individuele Coaching

Het jaarprogramma is een individueel proces en een groepsproces. Gedurende het jaar heb je acht keer een individuele coaching sessies van anderhalf tot twee uur met mij . Gedurende deze sessies werken we met beelden en mythische verhalen. Veelal is het vermogen tot het vormen van beelden een nog te weinig erkende krachtbron voor zowel lichamelijke als psychische genezing, innerlijke groei en bewustwording. Onze wereld van beelden geeft vaak openingen naar blokkades en onverwerkte pijn. In onze individuele sessies brengen we deze blokkades en onverwerkte pijn aan het licht. Om ze vervolgens door energetisch werk tot op celniveau te verwijderen.

Het energetisch werk vind plaats op de energetische stoelen. De Bron-code en de Urim code. Door met deze stoelen te werken worden snel en moeiteloos oude pijnplekken tot op celniveau verwijderd. De stoelen brengen je in contact met levend intelligent licht dat je helpt een versnelde transformatie door te maken, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw wijsheid volledig te kunnen gaan toelaten.

In de individuele sessies komen ook je verlangens en je persoonlijke missie aan bod. Stap voor stap in combinatie met alle andere facetten van het jaarprogramma komt deze aan het licht en ervaar je de kracht om dit neer te gaan zetten.

Groepswerk

 

Gedurende het jaar heb je naast de kennismakingsdag en de afsluitende dag, vijf zaterdagen waarin je, in de warme nabijheid van je medereizigers kan landen, groeien, genieten en kan delen, geïnspireerd en bemoedigd kan raken. Bemoedigd om door te gaan op jouw weg. Gedurende de zaterdagen gaan we de magie van archetypische beelden en verhalen beleven. We zoeken met elkaar naar allerlei mogelijkheden die ons de weg wijzen naar ons verloren gegane wijsheid. We werken op een diepere laag dan je gewend bent tijdens trainingen en cursussen, die je al gevolgd hebt en het resultaat zal hier ook naar zijn.  Je eigen, unieke authentieke mens-zijn gaat over leven vanuit je hart, in verbinding zijn met jezelf, contact met je lichaam en in het bijzonder, je oerkracht, je verlangen voelen en uiten, je grenzen bewaken, omhullen en koesteren, bedding maken, verbinding met de ander aangaan, intimiteit creëren, dienstbaar zijn aan een groter geheel en broeder en zuster zijn voor elkaar in plaats van concurrenten. Je gaat de gemarginaliseerde wijsheid stap voor stap ontdekken, herkennen, erkennen en omarmen in jezelf.

Zowel de individuele sessies als de groepsbijeenkomsten vinden plaats binnen het lichtgarnizoen in Venlo

Online community

Er is een afgeschermde online community waar alle mannen en vrouwen die deze jaargang gevolgd hebben elkaar kunnen opzoeken

Diep transformerende meditaties

Zeven transformerende en helende digitale geleide meditaties maken deel uit van dit programma. Het zijn geleide meditaties die je naar diepe lagen van je onderbewustzijn brengen. Zicht  krijgen op wat er afspeelt in het onderbewustzijn, hier licht op te laten schijnen en het naar het bewustzijn te brengen, gaat je veel brengen. De raadgevingen, de beelden die het onderbewustzijn je gaan geven gaan een leidraad voor je zijn in dit jaar. De beelden gaan je een versnelling geven in je ontwikkeling.

 

Mailcontact

Na aanleiding van de meditatie deel je je belevingen van de meditatie met mij. Ik zal je tips en adviezen geven of je beelden met je analyseren, opdat ze je kunnen ondersteunen op je pad.

Werkboek

Je ontvangt na iedere zaterdag een werkboek met informatie en opdrachten voor thuis.

Inspirerende boekenlijst

Je ontvangt een lijst met boeken en artikelen, die  inspirerend voor je kunnen gaan werken.

 

Afsluitende dag met ritueel

We hebben op het eind van ons traject een afsluitende dag met als einde een bijzonder ritueel.

Overzicht data

Vind je bezieling en geef deze kracht.

2018/2019

De zeven dagen:

1 september                Kennismaking dag

16 juni                        Dag 2

15 september              Dag 3

17 november               Dag 4

19 januari                    Dag 5

16 maart                      Dag 6

11 mei                         Afsluitende dag

Vind je bezieling en geef deze kracht.

2019

De zeven dagen

26 januari                   Kennismaking dag

2 maart                        Dag 1

20 april                        Dag 2

25 mei                         Dag 3

29 juni                         Dag 4

24 augustus                 Dag 5

28 september              Afsluitende dag

Gids Marjon Bovens

Over mij en de wijze waarop ik werk is meer te lezen op de website www.marjonbovens.nl

Locatie: Lichtgarnizoen Venlo

De kennismaking dag, de individuele sessies en de zaterdagen vinden plaats binnen de bedding van het lichtgarnizoen in Venlo.

Kosten van dit bijzondere jaar traject

5975 euro .

Dit bedrag is ook te betalen in 3 termijnen.

3275 bij inschrijving en 2 maal 1000 euro

Inclusief: