Boxen en Meditatie

Iedere dinsdagochtend en zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 verzorgen Manar en Marjon een vernieuwende les waarbij meditatie en boxen gecombineerd wordt.

Ik ben Manar Abdalla, 25 jaar en van Marokkaans/Egyptische afkomst. Ik beoefen al jaren de sport kickboks met heel veel plezier. Daarnaast geef ik inmiddels alweer 3 jaar les aan de ladies only groep van Quinn gym met heel veel passie. Kickboks heeft ervoor gezorgd dat ik mijn persoonlijke identiteit terug vond. Ik was namelijk altijd het verlegen meisje dat niet veel durfde. Door kickboks kwam ik uit mijn schulp en werd ik bewuster van mezelf. Ik kon negatieve belevingen, gedachten en gevoelens tijdens mijn kickbokslessen verwerken. Het mooie van een sport zoals kickboks is dat er een sociale binding ontstaat tussen mensen met verschillende culturen en achtergronden. Mensen die je in het dagelijkse leven voorbij zou lopen, zouden nu zomaar je trainingspartner kunnen zijn. Hierdoor ontstaan er vaak gesprekken die zich uitten tot wederzijds respect. Voor mijn lessen vind ik het belangrijk dat de leerlingen zich kunnen ontplooien en dat ze een andere kant van zichzelf zien. Een kant waarop ze trots kunnen zijn, net zoals ik dat ben.

Kosten: 10,00 euro

manar

[su_button url=”/wekelijkse-activiteiten/aanmelden-activiteit/” style=”flat” background=”#fff” color=”#da557e” size=”12″ center=”yes” radius=”0″ icon=”/wp-content/uploads/2015/07/blauw.png” title=”Boek je 3 daagse retraite hier”]Direct boeken[/su_button]