Alles in orde, maar toch niet gelukkig?

Heeft uw leven op orde, maar voelt u dat er toch iets ontbreekt? Of ervaart u geen of te weinig kleur in uw leven? Is er iets aan het ontvouwen, waarvan u voelt dat u nabijheid nodig hebt?

U wilt dit graag aangaan, maar voelt waarschijnlijk ook een angst, of een blokkade om dit aan te gaan, omdat u geen idee hebt wat hier de gevolgen van zullen zijn. Is het verlangen en de nieuwsgierigheid naar wat er nog meer te ontdekken en te exploreren valt groter dan uw weerstand ? Bent u op zoek naar nabijheid van een gids of een mentor die een veilige ruimte kan creëren waarin u uw diepste waarheden kan ontdekken? Uw talenten, uw gaven en wellicht ook uw angsten? Bent u op zoek naar een sparringpartner die intuïtief is en daadkrachtig, die u kan aanmoedigen en spiegelen? Die scherp is en met humor en lichtheid u helpt uw waarheden te ontdekken? Dan is een persoonlijk leiderschapstraject iets voor u.

Ik bied een mogelijkheid voor een 3 of een 6 maanden traject.

Gedurende deze maanden ben ik nabij.

U gaat een reis maken, een reis die uw leven zal veranderen. U zult een diep transformerend proces doormaken. Een proces waarbij u uw bezieling zult ontmoeten en waarschijnlijk ook alles wat ervoor gezorgd heeft dat u uw bezieling nog niet geleefd hebt. Uw angsten, blokkades en zorgen, gaan we aankijken, aan en in het licht brengen en oplossen tot op celniveau of transformeren in kracht. Ik zorg ervoor dat u niet verdwaald en wil u graag gidsen naar uw ware zijn, u volle potentie.

Gedurende deze maanden ben ik naast, u heeft een sparringpartner en een gids, die u ziet, bemoedigt waar nodig, u spiegelt op een liefdevolle maar ook krachtige manier.

Na afloop van deze maanden heeft u helder wat uw bezieling is, u heeft inzicht in uw talenten, zichzelf energetisch bevrijd van alle ballast, u heeft nieuwe overtuigingen, een vernieuwd denkkader met gezonde mind sets. U voelt uw kracht en kan deze aanwenden in het vormgeven aan uw bezieling. U heeft een plan van aanpak ontwikkeld voor het komende half jaar. U voelt zich weer vitaal en vol levenslust. U bent in staat uw leven een compleet nieuwe wending te geven.

Hoe gaat dit gebeuren, denkt u misschien? Geloof me het is mogelijk ook voor jou!

Het drie maanden traject

We beginnen onze drie maanden met een drie daags verblijf op een mooie locatie in de omgeving van het klossterdorp Steyl. Wellicht is het niet gemakkelijk voor u om u terug te trekken uit uw bedrijf, uw werk en uw dagelijks leven. Toch wilt u hiervoor kiezen, omdat u voelt dat het nodig is om je even terug te trekken uit uw drukke bestaan, om even vanuit een afstand te kunnen kijken naar alles. U heeft wellicht weerstand hiertegen en voelt toch dat dit is wat nodig is.

U verblijft binnen één van de kloosters of , mocht u dit verkiezen, in een hotel in de omgeving van Steyl. Buiten onze sessies om neemt u heerlijk de tijd om rond te dwalen in de prachtige kloostertuinen, te wandelen langs de Maas, in de bossen en velden, te mediteren,  thee te drinken op een terras of te schilderen en te schrijven. Tijd voor u zelf, tijd om te beschouwen en te bezinnen en plannen te maken voor een vernieuwde aanpak in uw leven.

Gedurende uw verblijf heeft u vier individuele sessies met me van anderhalf tot twee uur. Voor en na de sessies geef ik u dingen ter overweging en/of te doen mee. Voorafgaand aan de start van uw verblijf krijgt u een vragenlijst toegestuurd, deze vragenlijst zal u direct in de reflectie brengen. Vlak voordat u naar Limburg afreist, neem ik telefonisch contact met u op, om eventuele vragen vanuit zowel uw kant als mijn kant door te kunnen spreken. Na afloop van de driedaagse spreken we de inzichten en de effecten van onze sessies door en maken we een overzicht voor u. Een overzicht waarin een plan van aanpak beschreven staat voor de komende periode. Een richtlijn een handleiding, die u gaat helpen.

Gedurende de drie maanden na u verblijf komt u nog drie maal voor een sessie en een dag verblijf naar me toe. De thema’s die gedurende de maand hebben gespeeld nemen we door. U komt in de middag, we werken met elkaar anderhalf tot twee uur en vervolgens heeft u de nacht en de ochtend om alles te verwerken. Op het eind van de ochtend spreken we de dingen door die de komende maand voor u van belang zullen zijn. Tussen de sessies door hebben we iedere twee weken een telefonische afspraak of skype afspraak van een uur waarin we kijken waar u zich bevindt. Tussen de sessies en telefonische afspraken door kunt u me mailen met de vragen of issues die bij u opkomen.

Voel je het resoneren in u? Bent u benieuwd of nieuwsgierig geworden? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Het 6 maanden traject

Het kan eenzaam zijn aan de top. U heeft een visie voor uw zaak en draagt veel verantwoordelijkheid voor het leiden van je teams en uw klanten. U bevindt zich in een groeiende complexe zakelijke omgeving. Het gaat goed, maar u merkt dat er meer uit te halen is. U verlangt naar moeiteloosheid en een  dynamische vitaliteit voor U zelf en voor uw bedrijf. Bij het maken van sommige beslissingen ervaart u dat uw hoofd er niet meer om heen kan krijgen. De vraagstukken zijn te groot aan het worden. U voelt dat het volgen van uw intuïtie steeds belangrijker wordt, maar daardoor wordt het maken van beslissingen niet direct gemakkelijker. U komt uw eigen angsten tegen, of uw eigen drempels. Hoe glijd je licht over deze drempels heen? Hoe ga je met vraagstukken om die je nog nooit eerder aan de orde hebt gehad?  Mijn ervaring is dat er bij iedere drempel een mogelijkheid is tot persoonlijke groei.

Op deze tocht, uw persoonlijke reis, voelt u dat u een sparringpartner nodig hebt. Iemand waarmee je een sacred space kunt maken, waarin u al pratende uw denken kunt ontrafelen en in rijke gesprekken uw diepste waarheden kunt ontdekken. U bent op zoek naar intieme nabijheid en een persoonlijke gedegen mentor , zowel op persoonlijke als zakelijke vraagstukken. Voor u heb ik dit programma ontwikkeld.

Gedurende een half  jaar vormt onze partnerschap een draad in uw leven. Een draad die u tegelijkertijd vrijheid geeft en richting geeft. Een draad die houvast biedt.

Onze samenwerking start met een drie daagse retraite in het prachtige kloosterdorp Steyl. Drie dagen u terugtrekken uit de hectiek van uw werk, uw telefoon, uw overleggen, uw lap-top. Dit is niet gemakkelijk voor u, maar u voelt dat dit nodig is. Afstand nemen, uit uw comfortzone stappen, een nieuw licht werpen op uw leven. Van hieruit kijken naar waar u in zit.

Gedurende deze drie dagen volgt u vier sessies van anderhalf tot twee uur met me. Gedurende deze sessies krijgt u diepe inzichten in u zelf en uw leven. Voor en na de sessies neemt u tijd om te ontspannen, om rond te dwalen in de bossen en de velden, te schrijven, eventueel te schilderen of te mediteren. De retraite van drie dagen werkt diep transformerend op u. Op het eind van de retraite heeft u voor u zelf een richting en de tools om de komende periode in te gaan. Een periode waarin u uw gedrag en gedachtenpatronen gaat veranderen.

Hiervoor zou het fijn zijn als we regelmatig ( zo vaak als u het nodig vindt) elkaar spreken om te onderzoeken, te kijken waar u tegen aanloopt en ik u eventueel andere patronen, wegen, kan aanreiken. U ondersteun bij het ontwikkelen van een nieuwe mindset.

Gedurende dit half jaar trek u zich iedere twee maanden, twee á drie dagen terug om terug te kijken op wat er is gebeurd en vooral vooruit te kijken op wat u wilt creëren/bereiken. Gedurende deze dagen werken we dan op dezelfde wijze als we deden op onze eerste retraite . Ik zou u willen adviseren om de eerste keer twee dagen, de tweede keer drie dagen en de derde keer twee dagen te reserveren.

Bij dit gehele traject horen  digitale geleide en transformerende meditaties, die u helpen om verder zicht te krijgen op wat er in u geleefd wil worden en u tot diepe ontspanning brengen. Deze ontspanning zal zorgen voor een constante bedding van je nieuwe ik.

In dit half jaar zul je een diep transformerend proces doormaken en er als een heel mens , bezield , dynamisch, vol levenskracht uitkomen en je bezieling kunnen leven en vormgeven.

Hoe gaan we dit bereiken?

Als we samen gaan werken dan zal ik al naar gelang van uw vraag, eventuele klachten of uw behoeftes gebruik maken van verschillende werkwijzen, ik noem dit de pijlers van mijn werk.

Pijler 1. De weg vinden naar balans.

In onze cultuur en ons onderwijssysteem wordt met name de linker hersenhelft gestimuleerd. Dit is het gebied van analyseren, rekenen, taal en onthouden. We hebben deze zeker nodig bij het bereiken van doelen in ons leven, maar onze rechterhersenhelft is net zo belangrijk. De rechterhersenhelft is de wereld van de creativiteit, de kunst, intuïtie en het verbinden-allemaal nodig om weer in contact te komen met ons voelen en innerlijk weten. Door deze hersenhelft te prikkelen, kom je weer makkelijker bij je innerlijke kompas. Deze hersenhelft is te trainen, te bereiken en te ontwikkelen door middel van verhalen/metaforen en archetypische beelden. Ik zal op zoek gaan naar die verhalen die zullen aansluiten bij uw belevingswereld, zodat u de weg weer vindt naar je gelukkig en vol levenslust voelen.

Meer informatie over de linker en rechterhersenhelft kunt u vinden als u op onderstaande link klikt. Hierin vertelt een neurologe wat ze zelf ontdekte over de linker en rechterhersenhelft, terwijl ze getroffen werd door een hersenbloeding.

Bekijk de video

2.De ACT-methodiek. Het vinden van waarden.

De inmiddels succesvol bewezen ACT methodiek staat voor Acceptence Commitment Therapie. ACT geeft tools die je nodig hebt om vrij en flexibel in het leven kan staan, zodat je op weg kunt om je dromen te verwezenlijken. Het combineert boeddhistische psychologie, positieve psychologie, gedragstherapie en mindfulness. ook hierbij zal ik zoek gaan naar wat het meeste aansluit bij u. In mijn werken met de vele mensen die ik al heb mogen begeleiden en uit onderzoek is gebleken dat deze methode bijzonder effectief is bij het vergroten van het welzijn.

3. Energetisch werk.

In ons is een intelligent bewustzijn werkzaam met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn is helend van aard en zorgt voor ons. Door de lichtmatrix in de energetische stoelen, die zijn ontworpen door Monique Timmers kan dit bewustzijn veel beter functioneren en er weer de verbinding gemaakt worden met de goddelijke blauwdruk ( met wie wij in oorsprong bedoeld zijn te zijn). Dit is de plek waar we volledig heel zijn. In mijn werk maak ik gebruik van deze stoelen. Meer informatie over deze stoelen kunt u vinden door te klikken op deze link: www.ur-codes.nl

Wilt u graag wat meer informatie of een afspraak maken?

Bel of mail me gerust op nummer 06-33633596 of marjon@marjonbovens.nl

Warme groet,

Marjon Bovens