MIJN WERKWIJZE

Pijler 1. De weg vinden naar balans.

In onze cultuur en ons onderwijssysteem wordt met name de linker hersenhelft gestimuleerd. Dit is het gebied van analyseren, rekenen, taal en onthouden. We hebben deze zeker nodig bij het bereiken van doelen in ons leven, maar onze rechterhersenhelft is net zo belangrijk. De rechterhersenhelft is de wereld van de creativiteit, de kunst, intuïtie en het verbinden-allemaal nodig om weer in contact te komen met ons voelen en innerlijk weten. Door deze hersenhelft te prikkelen, kom je weer makkelijker bij je innerlijke kompas. Deze hersenhelft is te trainen, te bereiken en te ontwikkelen door middel van verhalen/metaforen en archetypische beelden. Ik zal op zoek gaan naar die verhalen die zullen aansluiten bij uw belevingswereld, zodat u de weg weer vindt naar je gelukkig en vol levenslust voelen.

Meer informatie over de linker en rechterhersenhelft kunt u vinden als u op onderstaande link klikt. Hierin vertelt een neurologe wat ze zelf ontdekte over de linker en rechterhersenhelft, terwijl ze getroffen werd door een hersenbloeding.

Bekijk de video

De ACT-methodiek.
Het vinden van waarden.

De inmiddels succesvol bewezen ACT methodiek staat voor Acceptence Commitment Therapie. ACT geeft tools die je nodig hebt om vrij en flexibel in het leven kan staan, zodat je op weg kunt om je dromen te verwezenlijken. Het combineert boeddhistische psychologie, positieve psychologie, gedragstherapie en mindfulness. ook hierbij zal ik zoek gaan naar wat het meeste aansluit bij u. In mijn werken met de vele mensen die ik al heb mogen begeleiden en uit onderzoek is gebleken dat deze methode bijzonder effectief is bij het vergroten van het welzijn. 

Energetisch werk

In ons is een intelligent bewustzijn werkzaam met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn is helend van aard en zorgt voor ons. Door de lichtmatrix in de energetische stoelen, die zijn ontworpen door Monique Timmers kan dit bewustzijn veel beter functioneren en er weer de verbinding gemaakt worden met de goddelijke blauwdruk ( met wie wij in oorsprong bedoeld zijn te zijn). Dit is de plek waar we volledig heel zijn. In mijn werk maak ik gebruik van deze stoelen. Meer informatie over deze stoelen kunt u vinden door te klikken op deze link: www.ur-codes.nl

Intake

We beginnen met een intakegesprek van een uur. Al naar gelang van uw behoeftes, uw en/of eventuele klachten doe ik u een voorstel voor een wijze waarop we te werk zullen gaan. De kosten van mijn begeleiding kunnen dus variëren en ik zal dit samen met u bespreken in het intake gesprek. De kosten voor deze intake bedragen 69 euro exclusief BTW.

Mocht u graag meer informatie willen, neem gerust contact met me op.

Telefonisch via 06-33 63 35 96 of stuur me een mailtje op marjon@marjonbovens.nl