GAIA’S LABYRINT

Lieve allemaal,

Wil je graag een bijzondere avond  of middag beleven met een groep vrouwen? Een avond vol boeiende verhalen? Een avond waarbij je zowel lacht, huilt en het leven viert?

Nodig me dan uit en ik kom dit verhaal bij jullie als een troubadour uit vervlogen tijden vertellen.

Wie zou jij zijn als je volledig in je kracht zou zijn? Welk leven zou jij leiden? Voel je ook wel eens, alles is ok, maar is dit alles? Of ik zou wel anders willen, maar heb ik wel de kracht en/of de moed hiervoor?

Gaia's labyrint neemt je mee naar de verloren gegane kracht van vrouwen en de magie die er ontstaat als vrouwen weer in contact komen met deze oerbron.

Gaia een vrouw zoals jij en ik, vind op een ochtend een brief. Een brief gericht aan haar…. Door het lezen van de brief, kijkt ze terug naar haar verleden. Naar haar jeugd en hoe de ervaringen in haar leven haar gevormd hebben. Je hoort haar dromen, haar verlangens, haar angsten en haar zorgen. Ze neemt je in haar verhaal mee naar vreemde landen. Landen die ze bezocht heeft in haar leven toen ze op zoek was naar vrede, rust in zichzelf.  Door het verhaal de mythische beelden van haar reis en mooie muziek wordt je meegenomen naar een ver, ver verleden, een verleden waar vrouwen als godinnen aanbeden werden. Je wordt voorgesteld aan deze godinnen, je ontmoet ze in levende lijve. Gaia neemt je mee naar de godin in jou….In welke godin herken jij je en wat betekenen deze godinnen. Welke godin roept jou en wil in jou tot leven komen? Langzaam, stap voor stap zul je haar stem horen en voelen. Zij die wakker wil worden in jou.

Gaia’s Labyrint is een rondreizend verhaal dat ondersteund wordt door muziek en beelden. Mythe en realiteit ontmoeten elkaar. Het is een verhaal over godinnen en draken, over licht en donker, over liefde en angst. Over de kracht van vrouwen , de rol die vrouwen kunnen nemen in de wereld van nu en de rol van mannen om hun te ondersteunen in dit proces. Op een wijze zoals dat vroeger ging, van mond tot mond, van moeder tot dochter en van schoot tot schoot.”Alles wat het verhaal nodig heeft is een gezellige groep vrouwen en een warme kamer. Behalve de reiskosten , vraag ik een bijdrage van 15 euro per persoon.

Zij spreekt tot ons: “Sta op vrouwen.Ik kom om jullie wakker te kussen. Verenig jullie en ga met mij samen op weg naar de bron.”

Mijn naam is Marjon Bovens, ik ben Gaia, een vrouw net als jij, met haar talenten, haar kracht en haar twijfels, onzekerheden en uitdagingen. Ongeveer tien geleden liep ik vast in mijn eigen patronen, ik wist niet meer hoe verder en ging op zoek. Die zoektocht bracht me naar het Midden-Oosten en langs vele wegen weer terug naar Limburg. Juist op de plek waar mijn wortels waren, herontdekte ik mezelf en vond ik na lang zoeken de kracht van mijn verloren gegane vrouw zijn terug. Ik zag dat deze oude innerlijke wijsheid en liefde niet alleen in mezelf verloren was gegaan, maar zag dit ook in vele mannen, vrouwen en organisaties terug.

Ik besloot om mijn ervaring te gaan delen en mijn talenten in te gaan zetten om de verloren gegane vrouwelijke kracht, liefde en wijsheid weer terug te brengen. Het is mijn persoonlijke missie geworden om zoveel mogelijk mensen en organisatie weer in hun authentieke kracht te brengen. In 2016 richtte ik Huis van haar Bron op, huis, een plek, een bedding waar mensen en organisaties thuis kunnen komen. Als mentor en gids werk ik hier. Verder vertel ik graag verhalen en spreek over deze  eeuwenoude verloren gegane vrouwelijke wijsheid.

 

IMG_1028
IMG_0706
IMG_1548
IMG_0684