marjonHeader

Ik gun jou je straling, je volle potentie!

Die je zou kunnen ontdekken door

IMG_4781

 training  meditatie

Gids in begeleiding van transformatie

Gids in begeleiden

Transformatie in bedrijven

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in.

Voor wie

Ben je een krachtige creatieve ziel? Een mens die het verschil wil maken? Wil je jezelf en je organisatie naar een hoger plan brengen, zodat je een bijdrage kunt leveren aan een harmonieuze samenleving? Werk je vanuit je hart en voel je dat dit zijn  eigen magie heeft? Wil je voor jezelf en of voor je bedrijf een volgende stap maken?

Ben jij die man of vrouw?

Ben jij die man of vrouw die op zoek is naar haar of zijn eigen bezieling en dit vanuit het hart wil vormgeven. Ik ben er voor visionaire entrepreneurs, ceo’s , bestuurders, ondernemers, leidinggevenden, kunstenaars. Ik ben er voor iedereen die wil komen tot zijn of haar volledig potentieel.

Leid jij dit team of organisatie?

Ik ben er voor teams en organisaties die een verschil willen maken, een verschil voor hun werknemers en klanten. Teams en organisaties die op zoek zijn naar hun volle potentie. Een bedrijf willen zijn waar de medewerkers volledig tot bloei kunnen komen en prachtige resultaten bereikt worden.

Zuid Limburg

De retraites die ik organiseer en mijn werkzaamheden als mentor vinden vooral in Zuid Limburg plaats. Het heuvellandschap, de gezelligheid en de zacht g, geven je het gevoel van welkom. De combinatie van de inhoud van de retraite of mentoring en de locatie, geeft je de veilige bedding om te verdiepen, te verstillen. En daar in die stilte, in die verdieping , daar kun je jezelf vinden, daar kun je ontdekken, onthaasten en groeien.  Alles ademt een sfeer van thuiskomen uit. Thuiskomen bij jezelf en of jullie volle potentie als team.

Missie

Transformatie in bedrijven

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mannen, vrouwen en organisaties te begeleiden naar hun volle kracht.

Door samen op zoek te gaan naar een nieuwe balans.

Naar mijn mening heeft de eeuwenlange onderdrukking van de verbindende kracht in mannen en vrouwen geleid naar  disbalans, een scheefgroei in onze samenleving en in onze persoonlijke ontwikkeling.  De ratio, het doelgerichte, heeft veelal de overhand gekregen, zowel in mannen als in vrouwen.

Mannen kunnen zich niet altijd verbinden met hun gevoelige kant, of zijn juist op zoek naar het vorm geven van hun autoriteit.  Vrouwen kunnen niet altijd hun zingeving neerzetten in de samenleving, missen daadkracht of voelen hun eigen hun eigen grenzen niet of nauwelijks en hebben geen wijze geleerd waarop ze dit kunnen aangeven.

Organisaties handelen vaak vanuit protocollen en nog onvoldoende vanuit de kracht van hun missie en hun personeel.

Ik streef ernaar om de stukken waar we ons van afgesneden hebben of van afgesneden zijn geworden, weer ten volle toe te eigenen en balans in onszelf, de organisaties waar we in werken en in onze samenleving te brengen.

Het is mijn overtuiging dat we in deze nieuwe balans, scheppers kunnen worden van een nieuwe realiteit.

Marjon

Neem contact met me op