Breek door je blokkades heen

Wilt U spanningen loslaten? U weer vitaal en vol levenslust voelen? Oude belastende patronen tot op celniveau moeiteloos verwijderen? Uw echte eigen kracht ontdekken en hierna uw leven gaan inrichten? Eindelijk eens gaan leven, zoals dit voor u bedoelt is?

U voelt zich niet meer zo krachtig, u loopt al tijden in dezelfde cirkeltjes rond, u wilt echt iets doorbreken. Het moet anders, maar u weet misschien niet echt wat of hoe u het moet doorbreken. U voelt wel dat er iets op doorbreken staat en wil dit dolgraag. En voelt ook dat dit enige angst met zich mee brengt.

U voelt dat u even afstand nodig hebt , om vanuit een afstand naar de situatie te kijken waar u inzit. Je voelt dat dit kijken en ook het doorbreken van uw patronen niet alleen kan en bent op zoek naar een intuïtieve, krachtige en liefdevolle sparringpartner. Ik zou u graag willen begeleiden op uw pad.

Een driedaags verblijf met intensieve individuele begeleiding gaat u een versnelde doorbraak geven. Geen lange behandelingen, ellenlange gesprekken of opnieuw herbeleven van allerlei pijnen. Maar een versnelde doorbraak uit u patronen.

U verblijft in het prachtige kloosterdorp Steyl, binnen de warme, Limburgse gezelligheid van een mooie plek die ik u kan helpen uitzoeken. Buiten onze sessies om neemt u zelf heerlijk de tijd om rond te dwalen, te lezen, te mediteren of creatief bezig te zijn.

Kortom u neemt tijd, tijd voor uw zelf, tijd om te beschouwen en te bezinnen en plannen te maken voor een vernieuwde aanpak in uw leven.

Voor aanvang van de retraite krijgt u van mij een vragenlijst opgestuurd , die u al in de reflectie brengt. Vlak voor uw retraite hebben een telefonische afspraak of een skype afspraak en spreken we de vragen door die u heeft en die bij mij leven naar aanleiding van de door uw ingevulde vragenlijst.

Samen gaan we binnen de drie daagse , gedurende vier individuele sessies op zoek naar uw echte eigen kracht. We kijken ook naar wat u belemmert om u weer vitaal, vrij te voelen. Welke overtuigingen of angsten u eventueel blokkeren. Vaak ben je jezelf hiervan niet volledig van bewust. Deze belemmeringen zijn soms doorgegeven van generatie op generatie of zijn ontstaan door pijnlijke ervaringen in je leven. Stap voor stap bevrijdt u zichzelf gedurende deze dagen. De bevrijding komt doordat u inzicht krijgt in uw patronen, deze liefdevol leert te omarmen, om ze vervolgens snel en moeiteloos tot op celniveau los te laten.

Gedurende de retraite en ook erna gebeurt er veel met u. U breekt versneld door uw blokkades heen. U heeft inzicht gekregen, belastende patronen losgelaten en een plan van aanpak geschreven voor de komende tijd. Een plan van aanpak om uw leven een nieuwe richting te geven. Met een koffer vol nieuwe ideeën en levenslust gaat u naar huis.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze klik dan op de knop hieronder