Welkom

Je bent op deze website beland, omdat je misschien zelf nieuwsgierig was, of omdat je ouders je vroegen er eens na te kijken. Misschien heb je er zin in om dit te lezen, maar ik kan me ook voorstellen dat je helemaal geen zin hebt om dit te lezen. Want zeer waarschijnlijk denk je: hoe kan ik nu geholpen worden?

Ik weet zelf al niet eens wat er met me aan de hand is, laat staan dat een ander dat begrijpt. Ik voel me altijd al anders dan anderen, een vreemde eend in de bijt. Dit is zo herkenbaar voor mij… Ik heb hier ook jaren mee geworsteld. Nou fijn denk je misschien, maar wat doe je eraan? Nou daar is een heleboel aan te doen.

 

Herken je dit?

 

De mensen uit je omgeving, je ouders en je leraren op school vertellen je al jaren wat je moet doen en hoe je je zou moeten gedragen. maar dat is niet hoe jij wilt zijn. Jij ziet het anders. Je ziet bovendien een heleboel dingen in het leven die niet kloppen, die volgens jou anders zouden kunnen/moeten. de systemen van de maatschappij die vele volwassenen maar voor lief nemen. De manier waarop veel mensen met elkaar omgaan. De wijze waarop er met de natuur wordt omgegaan. De stof die je moet leren op school, die je niet interesseert. Daardoor ben je somber geworden en heb je misschien minder energie gekregen. ook op school gaat het niet meer zo goed. Of misschien ga je al helemaal niet meer naar school. Je ziet dat je ouders radeloos zijn en je ervaart veel druk om toch maar te presteren, toch weer naar school te gaan. Maar je wilt of kunt niet meer.

 

Hoe komt dat dan?

 

Je bent niet de enige! Er zijn tegenwoordig heel veel jonge mensen die hier last van hebben. Mogelijk komt het door het volgende: Je voelt je anders. Zoals ik hierboven al schreef zie je en ervaar je dingen anders dan de meeste mensen. Als baby en jong kind was je open en liet je je leiden door wat voor jou goed voelde. Ik noem dat je innerlijke kompas. In de loop van jouw leven wordt je steeds meer gevormd, mede door de wereld om je heen en een ieder die dingen van je verwacht. School, de maatschappij, je ouders en misschien ook je vrienden. Daardoor ga je langzaam het leven leiden volgens bepaalde waarden, ideeën en opvattingen, die door andere mensen op jou zijn overgebracht. Maar misschien passen deze opvattingen, ideeën en waarden helemaal niet bij jou. Bovendien wordt jou geleerd de blik vooral naar buiten te richten en niet naar binnen. Als dit maar lang genoeg doorgaat, raak je de connectie met jouw innerlijke stem kwijt. Word je stuurloos, lusteloos , weet je niet meer wat belangrijk voor jou is en heb je geen idee meer hoe nu verder.

 

Wat te doen?         

                                                                                                 

Op zoek gaan en in contact komen met wat ook alweer voor jou belangrijk is. Je kompas, je intuïtie, je creativiteit, hoe je het ook maar wilt noemen. Want dan pas kun je weer gelukkig worden en vind je je doel in het leven.

 

To the rescue

 

Mocht je je hierin herkennen, dan wil ik je graag helpen, jezelf weer terug te vinden. Je innerlijke kompas terug te vinden en deze te versterken. Ik help je ook om zicht te krijgen op wat je goed kunt, waar je blij van wordt en hoe je deze talenten kunt gaan gebruiken in je leven. Zodat je weer gelukkig wordt en je je weg weet te vinden en je talenten kunt gaan inzetten in deze wereld. Zodat deze wereld, deze samenleving kan worden, zoals jij ziet dat die eigenlijk bedoeld is te zijn.

 

Hoe ga ik te werk?

 

Gedurende een intake van een uur, gaan we, alleen of samen met je ouders op zoek naar wat er in jou leeft en waar je last van hebt. In dit gesprek onderzoeken we samen of jij er vertrouwen in voelt of ik je zou mogen helpen en ik voel of ik dit zou kunnen. Mochten we dit samen willen, dan doen we een voorstel naar je ouders.

Mocht je graag meer informatie willen, of me gewoon even willen spreken, bel me gerust op nummer 06-33633596. Wil je liever mailen? Ik ben bereikbaar op marjon@marjonbovens.nl

J

 

 

website 3 Graag meer informatie