gezond vrij en vol levenslust

Je wilt je graag gezond, vrij en vol levenslust voelen. Op dit moment is het anders. Misschien ben je ziek of voel je je niet gelukkig. Misschien ben je moe en weet je niet meer hoe verder. Misschien ben je angstig en voel je je bedrukt. Je weet dat het anders zou kunnen zijn maar weet niet hoe je de verandering zou kunnen bewerkstelligen. Misschien heb je al verschillende dingen geprobeerd maar kom je niet verder, of voel je dat er iets anders nodig is.

Ik geloof erin dat er veel meer is dat we kunnen zien of waarnemen met onze zintuigen. Ik geloof erin dat we multidimensionale wezens zijn. Liefdevolle, je zou ook kunnen zeggen Goddelijke ( alhoewel hier vele mensen ook weerstand op ervaren) wezens zijn in een menselijk lichaam. Vele zaken die we meemaken, of meegemaakt hebben, kunnen van invloed zijn op hoe we over ons zelf denken en hoe we ons voelen. Dit denken en voelen heeft een zeer belangrijke impact op ons leven en op onze gezondheid. Het is zelfs bepalend. Dit betekend ook dat als we onze trauma’s en dat wat ons aanvankelijk gevormd heeft kunnen gaan ombuigen en kunnen transformeren in andere gedachten en gevoelens we ons leven en onze gezondheid kunnen beïnvloeden. We hebben een zelfhelend vermogen in ons. Dit vermogen is geconnect met een diep, allesomvattend veld dat ons wil helpen en begeleiden naar gezondheid, heelheid en vreugde.

 

Hoe dan, denk je misschien?

 

Er is in deze veranderende nieuwe tijd hulp voor handen. Op een nieuwe tijds wijze. Ik heb gemerkt door met vele mensen individueel te werken dat het belangrijk is om inzicht te krijgen in je gedachten en gevoelswereld en om de belasting van wat je meegemaakt hebt, die opgeslagen ligt in je lichaamscellen tot op celniveau te verwijderen. Die combinatie van de cellen en de gedachten en gevoelswereld weer vrij maken blijkt, zo is mijn ervaring, het recept om mensen weer gezond, vrij en vol levenslust te doen voelen.

 

Wauw denk je misschien, dat is toch erg moeilijk?

 

Ik heb goed nieuws voor je, dat lijkt misschien zo nu voor je, maar dat is het niet. Het kan snel, vol humor en direct! Naast dat ik je inzicht geef in je belastende patronen en waardoor deze zijn ontstaan, bevrijden we samen je van de belastingen die zijn opgeslagen in je cellen , door te werken met Energetische stoelen. Deze stoelen zijn geconnect met een krachtige energetische matrix van Levend Intelligent Licht. Dit resoneert en maakt contact met jouw altijd aanwezige zelfhelende vermogen en helpt je en ondersteunt je om alles wat niet meer past en nodig is los te laten , tot op celniveau toe. Direct en moeiteloos. Dit samen met nieuwe kloppende gedachten en gevoelens zorgen ervoor, zo is mijn ervaring, dat je snel en zonder moeite veel fijner, vrijer en vol levenslust gaat voelen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag meer informatie? Bel of mail me gerust!

telnr: 06-33633596 of marjon@marjonbovens.nl

 

 

( energetische stoel, ontwikkeld door Monique Timmers)

 

website 3 Maak een afspraak