Individuele begeleiding

Gezond, gelukkig, vrij en vol levenslust!

U wilt zich graag gezond, vrij en vol levenslust voelen. Op dit moment is het anders. Misschien bent u ziek of voelt u zich niet gelukkig. Misschien bent u moe en weet u niet meer hoe verder. U weet dat het anders zou kunnen zijn maar weet niet hoe u de verandering zou kunnen bewerkstelligen. Misschien heeft u al verschillende dingen geprobeerd maar komt u niet verder, of voelt u dat er iets anders nodig is.

Graag wil ik u helpen en nabij zijn, zodat u de weg naar gezond zijn, levensvreugde en geluk weer hervindt. Is dit mogelijk denkt u wellicht en hoe dan?

Kort samengevat:

In ons is een intelligent bewustzijn werkzaam met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn is helend van aard en zorgt voor ons. We gaan de weg vinden naar dit bewustzijn zodat u weer gezond wordt, levensvreugde en geluk hervindt.

Wat ten grondslag ligt :

Vele zaken die we meemaken, de bestaande beelden in onze cultuur, scholing en opvoeding, zijn van invloed zijn op hoe we over ons zelf denken en hoe we ons voelen. Dit denken en voelen heeft een zeer belangrijke impact en nog onderschatte invloed op ons leven en op onze gezondheid. Het is zelfs bepalend.

Ombuigen:

Dit betekend ook dat als we onze trauma’s en dat wat ons aanvankelijk gevormd heeft kunnen gaan ombuigen en kunnen transformeren in andere gedachten en gevoelens we ons leven en onze gezondheid kunnen beïnvloeden. We hebben een zelfhelend vermogen in ons. Dit vermogen is geconnect met een diep, allesomvattend veld dat ons wil helpen en begeleiden naar gezondheid, heelheid en vreugde.

Het kan!

Het kan snel, vol humor en direct! Naast dat ik u inzicht zal geven in uw belastende patronen en waardoor deze zijn ontstaan, bevrijden we u van de belastingen die zijn opgeslagen in uw cellen. Direct en moeiteloos.

Hoe:

Als we samen gaan werken dan zal ik al naar gelang van uw vraag, eventuele klachten of uw behoeftes gebruik maken van verschillende werkwijzen, ik noem dit de pijlers van mijn werk.

Wilt u meer weten over mijn werkwijzen klik dan op onderstaande link